Incendiu devastator la Corbu. O femeie a fost carbonizată

Ce a rămas în urma exploziei. FOTO Arhivă
Ce a rămas în urma exploziei. FOTO Arhivă

O tragedie a avut loc sâmbătă seara într-o gospodărie din localitatea constănțeană Corbu. O femeie de 62 ani și-a pierdut viața într-un incendiu.

 

Pompierii militari au fost solicitați după ora 22.00 pentru o intervenție pe strada Topârceanu, nr. 100 din Corbu de Jos. Două autospeciale de la Stația Midia care aparține de ISU Dobrogea s-au deplasat la locul exploziei. Pompierii au reușit să stingă incendiul și au găsit trupul neînsuflețit al femeii.

Reprezentanții ISU Dobrogea spun că inițial s-a crezut că ar fi fost vorba de o explozie de butelie, dar informația nu a fost confirmată. Butelia a fost găsită intactă. Vecinii care au sunat la 112 au fost induși în eroare de sunetele de eternită care pocnea în incendiu. Casa femeii nu era conectată la rețeaua electrică. Ea folosea lumânări pe timp de noapte și era fumătoare. Pompierii nu exclud varianta ca victima să fi adormit cu o țigară aprinsă, lăsată nesupravegheată.

Polițiștii au declanțat o anchetă în acest caz.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*