FOTO VIDEO Incendiu în zona centrului comercial Tom din Constanța. O țigară aruncată lângă un panou de gaze a pus pe jar autoritățile

Un pompier special echipat a inspectat locul izbucnirii incendiului. FOTO ISU Dobrogea

Inconștiența și superficialitatea au fost la un pas de a provoca o tragedie pe bulevardul Tomis, în zona complexului comercial Tom și a celorlalte magazine. O persoană neidentificată se pare că a aruncat o țigară aprinsă lângă un panou de distribuție gaze, care avea scăpări și care s-a aprins. 

În jurul orei 10.00 a fost dată alarma, după ce a fost observat incendiul de la panoul de gaze. La fața locului au intervenit 13 pompieri ai ISU Dobrogea cu două autospeciale de stingere. Salvatorii au reușit să lichideze incendiul în scurt timp, izolând zona până la sosirea specialiștilor din cadrul societății distribuitoare de gaz.

Se pare că incendiul a izbucnit după ce o persoană a aruncat un rest de țigară în vecinătatea panoului de distribuție gaze care prezenta o defecțiune și scăpa gaze.

Ancheta este în desfășurare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*