FOTO Un copil de 11 luni a murit după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier

Scăpată de sub control, mașina s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp. FOTO IPJ Constanța

Tragedie într-o familie din Mangalia. Un copil de 11 luni a decedat după ce, mașina în care se afla împreună cu părinții săi, a fost implicată într-un accident rutier.

Accidentul s-a produs în seara de 6 iulie, în jurul orei 21.37, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat, în vârstă de 22 de ani, a condus un autoturism pe DJ 394, dinspre localitatea Dulcești către 23 August. La un moment dat, pe fondul neatenției și a vitezei neadaptate, conducătorul auto ar fi pierdut controlul direcției de mers, părăsind partea carosabilă și răsturnându-se pe câmp.

La fața locului au intervenit trei echipaje SMURD B și o autospecială cu modul de descarcerare de la Secția Mangalia a ISU Dobrogea. Echipele da salvare au găsit trei adulți conștienți, precum și un copil de 11 luni, inconștient. Ulterior, acesta a fost declarat decedat la fața locului.

Șoferul, tatăl copilului, mama acestuia și încă o persoană care se aflau în mașină au fost răniți și transportați la Spitalul Municipal Mangalia.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*