Exercițiu de transparență la Primăria Mangalia: Au anunțat că au fost vizitați de DNA

Primăria Mangalia. FOTO Google Maps
Primăria Mangalia. FOTO Google Maps

Un comunicat de presă trimis într-o zi de joi după amiaza de către reprezentanții Primăriei Mangalia este ceva neobișnuit. Mai neobișnuit decât atât este însă mesajul. Biroul de presă al Primăriei anunță că instituția este în vizorul procurorilor anti-corupție. Nu o face deloc în “stilul Mazăre”, ci sec, fără circ sau acuzații.

“Primăria Municipiului Mangalia informează că în data de 1 octombrie 2015, la sediul instituției s-a prezentat o echipă din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, pentru a solicita documente cu privire la organizarea unor evenimente locale. Pe această cale, facem precizarea că toate documentele au fost puse la dispoziția autorităților statului”

Surse apropiate anchetei spun că sunt vizate acțiuni ale Direcției de Turism din primărie legate de organizarea Zilelor Mangaliei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*