Consilierii locali din Medgidia, convocați pentru 04 noiembrie în ședință extraordinară

Primăria Medgidia

Consiliul Local Medgidia a fost convocat joi, 04 noiembrie, de la ora 08.30, într-o ședință extraordinară. Pe ordinea de zi se află numai două proiecte de hotărâre.

Astfel, consilierii locali sunt chemați să voteze:

  1. Proiect de hotărâre nr. 202/03.11.2021 privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pe anul 2021.
  2. Proiect de hotărâre nr. 203/03.11.2021 privind aprobarea modificării organigramei și a statului de funcții ale Spitalului Municipal Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*