Concert la final de vară organizat pe plajă de „Constanța – capitala tineretului din România”

Iuliana Pușchilă. FOTO Facebook

Pe plaja Shut Up Beach din stațiunea Mamaia, continuă vineri, 20 august, începând cu ora 19.30, șirul evenimentelor din cadrul proiectului #ComeToSEAusCool, cu ediția „Nostalgic Session”, alături de artistele Julie August (Iuliana Pușchilă) și Andreea Dragu.

Ediția „Nostalgic Session” își propune să aducă în atenția publicului trei momente artistice cu muzică de tip nostalgic (cover-uri), realizate de două tinere artiste – Julie August (Iuliana Pușchilă) și Andreea Dragu și un DJ constănțean – Octavian Nanu (DJ Pierre D`Vară) pe plaja Shut Up Beach.

Proiectul Julie August a fost lansat pe piața internațională, iar în scurt timp se va contura și în industria muzicală românească. În prezent, Julie August compune muzica atât pentru proiectul său, cât și pentru alți artiști din România. Primul pas important și momentul în care a intrat în atenția publicului a fost primul sezon „Vocea României”, unde a reușit să ajungă până în finala competiției, iar de atunci până în prezent a avut ocazia sa urce pe scene importante alături de artiști cunoscuți din România.

Andreea Dragu, originară din Constanța, a început să cânte la cinci ani, iar talentul i-a fost imediat recunoscut de părinți, care au înscris-o la cursuri de canto. A debutat pe scena la șapte ani și de atunci a avut câteva spectacole importante cu artiști din țară. Andreea a devenit cunoscută după înscrierea la „Vocea României”, unde a uimit publicul cu talentul ei.

Intrarea în cadrul evenimentului este gratuită și se va face pe bază de brățară. Accesul este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2; persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore; respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Fiecare participant va prezenta unul din documente atât în momentul ridicării brățării, cât și la intrarea în perimetrul destinat evenimentului.

Proiectul ”#ComeToSEAus” este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Constanța (FONT CT), fiind un proiect de interes general finanțat din fonduri nerambursabile.

Programul ”Constanța – Capitala Tineretului din România 2021-2022” are o durată de un an, începând pe 2 mai 2021 și finalizând pe 1 mai 2022, fiind guvernat de Consiliul Tineretului din România (CTR), Federația Tinerilor din Cluj (FTCluj), Grupul PONT și Banca Comercială Română (BCR).

Pentru mai multe informații referitoare la eveniment, persoanele interesate pot accesa următorul link: https://fb.me/e/5derus0bY.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*