Șapte bărbați au ajuns după gratii după ce au bătut un bărbat pe bulevardul I.C. Brătianu

Șapte bărbați au ajuns după gratii după ce au agresat un bărbat pe bulevardul I.C. Brătianu.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 10 iulie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, 7 bărbați, cu vârste între 18 și 44 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astfel, la data de 18 iunie, aceștia ar fi agresat fizic un bărbat, de 34 de ani, în timp ce se afla pe Bulevardul I.C. Brătianu, din municipiul Constanța.

Bărbații au fost conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La data de 11 iulie, în urma administrării probatoriului de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de aceștia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*