EXCLUSIV! FOTO VIDEO Panică în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie. Un șarpe a apărut printre copii

Șarpele a apărut printre copii la locul de joacă. FOTO Captură Video

Panică luni după amiază în Parcul Tăbăcărie, la locul de joacă Țara Piticilor. Un șarpe a ieșit din iarbă și a plecat la plimbare printre copii.

Imediat întreaga zonă s-a golit de copii, părinți și bunici care au fugit care încotro la vederea reptilei. Imediat a apărut un pescăruș care a văzut oportunitatea de a servi ceva de mâncare, dar a abandonat masa, fiind gonit de copii.

Pentru că niciunul dintre îngrijitorii și paznicii din parc nu interveneau, un părinte a prins șarpele și i-a dat drumul în iarbă într-o zonă sigură.

Este vorba de un șarpe de apă, în vecinătate fiind lacul Tăbăcărie. Această specie nu este veninoasă și nu atacă omul, dar dacă este încolțită poate mușca să se apere, iar rana se poate infecta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*