EXCLUSIV VIDEO Au fost prinși autorii spargerii magazinului eMAG din Constanța

Ușa de sticlă securizată a fost spartă cu un baros. FOTO CTnews.ro

Trei persoane au fost reținute în dimineața de 13 mai în urma unei percheziții domiciliare efectuate pe raza municipiului Constanța, în dosarul spargerii de la magazinul Emag din municipiu. 

Surse judiciare au precizat că este vorba de doi suspecți ai jafului, un bărbat în vârstă de 29 de ani și unul în vârstă de 32 de ani și o a trei persoană, un bărbat în vârstă de 45 de ani care a condus mașina cu care primii s-au deplasat.

Reamintim că în dimineața de 27 aprilie, în jurul orei 5.25, polițiștii din cadrul Secției 1 au fost sesizați prin apel 112 de către reprezentanții unei firme de pază cu privire la faptul că, la o societate comercială din municipiul Constanța, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție – au spart ușa de sticlă cu ajutorul unui baros.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa de acces în societatea comercială, confecționată din sticlă, ar fi fost spartă cu un obiect dur, iar din interior ar fi fost sustrase mai multe bunuri (telefoane mobile).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*