FOTO VIDEO Moarte suspectă pe malul Canalului Dunăre – Marea Neagră, în zona Medgidia. O femeie a fost găsită decedată, pe jumătate dezbrăcată

O femeie a fost găsită decedată pe malul Canalului, în Medgidia. FOTO Media Tv

O femeie care a avut parte de o moarte violentă a fost găsită în dimineața de 9 ianuarie pe malul Canalului Dunăre – Marea Neagră, în zona Medgidia. Criminaliștii efectuează cercetări pentru a stabili exact ceea ce s-a întâmplat cu victima. 

Un agent de pază a descoperit întâmplător victima, o femeie de aproximativ 60-70 de ani. Aceasta era parțial dezbrăcată, întinsă pe spate, cu leziuni la nivelul picioarelor, iar peste ea, pusă o pătură și o pereche de pantaloni care cel mai probabil îi aparțineau. De asemenea, lângă ea se afla și o pungă de plastic.

Un echipaj medical al SAJ Constanța a constatat decesul, cazul fiind preluat de către polițiști.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*