FOTO Magazinul eMAG din Constanța a fost prădat după ce două persoane au spart ușa cu un baros

Ușa de sticlă securizată a fost spartă cu un baros. FOTO CTnews.ro

În dimineața de 27 aprilie, magazinul eMAG din municipiul Constanța a fost ținta unei spargeri. Hoții au spart ușa de sticlă, au intrat și au luat mai multe telefoane, iar apoi au dispărut.

Se pare că cei doi suspecți, cu ajutoru unui baros au spart ușa de sticlă dinspre bulevardul Tomis, au intrat în magazin de unde au luat mai multe telefoane și au reușit să fugă înainte ca agenții firmei de pază să ajungă la fața locului.

Criminaliștii IPJ Constanța au prelevat probe de la fața locului, fiind demarată o anchetă pentru a se da de urma suspecților.

„Astăzi, în jurul orei 5.25, polițiștii din cadrul Secției 1 au fost sesizați prin apel 112 de către reprezentanții unei firme de pază cu privire la faptul că, la o societate comercială din municipiul Constanța, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa de acces în societatea comercială, confecționată din sticlă, ar fi fost spartă cu un obiect dur, iar din interior ar fi fost sustrase mai multe bunuri (telefoane mobile).

Polițiștii Secției 1 au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi luate toate măsurile în vederea identificării autorilor și luarea măsurilor legale care se impun“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*