EXCLUSIV Angajata unei agenții de pariuri sportive din județul Constanța a fost atacată și jefuită de o sumă mare de bani

Filtru de poliție. FOTO Adrian Boioglu
Filtru de poliție. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii constănțeni îl caută pe un individ care a atacat și tâlhărit o femeie pe stradă. După ce a lovit-o, i-a smuls un rucsac în care victima avea peste 18.000 de lei.

Victima, în vârstă de 50 de ani încuiase agenția de pariuri sportive din localitatea Nuntași unde lucra și plecase spre casă, la puțin timp după miezul nopții. Avea la ea, într-un rucsac, toate încasările din ziua respectivă – 18.500 lei. La un moment dat, un individ a apărut din întuneric și după ce a agresat-o fizic i-a smuls rucsacul în care se aflau banii.

Momentan nu se știe dacă atacul a fost premeditat, atacatorul urmărind potul cel mare, sau a fost o victimă aleasă la întâmplare, fără ca individul să știe ce se află în geantă.

Victima a primit îngrijiri medicale și a fost îndrumată către Serviciul de Medicină Legală pentru a obține un certificat medico – legal.

Polițiștii constănțeni fac cercetări in rem sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*