Bunuri contrafăcute, de peste 15.000 de lei, confiscate de polițiștii de frontieră din Vama Veche

Mărfuri contrafăcute confiscate de polițiștii de frontieră. FOTO arhiva Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Vama Veche au descoperit, într-un autoturism sosit din Turcia, articole vestimentare în valoare de peste 15.000 de lei, inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Potrivit Gărzii de Coastă, în data de 25 februarie, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, județul Constanța, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui autoturism înmatriculat în România, un bărbat în vârstă de 43 de ani.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse în bagaje, 165 articole vestimentare, bunuri ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Bărbatul a declarat că a achiziționat bunurile din Turcia în scopul comercializării acestora.

Produsele, în valoare de peste 15.000 de lei, dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*