Poliţiştii din Ovidiu au împărțit daruri și ajutoare pentru două familii nevoiașe din oraș

Poliţiştii din Ovidiu au împărțit daruri și ajutoare pentru două familii nevoiașe din oraș. FOTO: IPJ Constanța

Poliţiştii din Ovidiu s-au transformat miercuri, 20 decembrie, în spiridușii lui Moș Crăciun și au împărțit daruri și ajutoare pentru două familii nevoiașe din oraș. Deși modeste, cele două familii își cresc copiii așa cum pot mai bine, oferindu-le cele mai de preț lucruri: bunătate, încredere în sine și multă dragoste părintească.

Maria și Adelina sunt surori și au 13, respectiv 10 ani. Sunt crescute doar de tatăl lor, întrucât mama, din nefericire, a decedat la nașterea mezinei. Așadar, de când s-au născut, tatăl lor este tot. Iar acest lucru se vede inclusiv pe chipurile lor, în fericirea cu care ne-au povestit că au împodobit bradul împreună.

„Colegii noștri le-au adus zâmbete pe fețe ieri, când au ajuns cu cadouri. Cele două fete au primit de la Moș Crăciun dulciuri, haine, jocuri și alimente pentru masa de Crăciun. Iar îmbrățișările și fericirea au fost vizibile și au reprezentat cea mai mare satisfacție”, au povestit reprezentanții IPJ Constanța.

La a doua familie, lucrurile stau invers. Sebastian are 16 ani și este crescut doar de mama lui. Este elev la Liceul Teoretic „Nicolae Călinescu” din Constanța și, deși recunoaște faptul că uneori nu a avut posibilitatea financiară să ajungă la liceu, mama lui s-a descurcat mereu pentru a-i asigura cele necesare studiului. Iar rezultatele se văd: îi plac matematica și engleza, a fost mereu printre premianții clasei și ia inclusiv bursă de merit pentru rezultatele deosebite obținute la învățătură.

Prim intermediul ajutoarelor lui Moș Crăciun, și această familie poate avea, acum, sărbători mai fericite.

Polițiștii din Ovidiu le-au promis celor trei copii că se vor întoarce și în următorii ani, pentru a le aduce zâmbete pe buze.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*