Un nou accident rutier în sensul giratoriu de la ieșirea din Năvodari spre Lumina

Sensul giratoriu de la ieșirea din Năvodari a făcut iar victime. FOTO Facebook/Infotrafic Năvodari

În noaptea de duminică spre luni, un nou accident rutier s-a înregistrat pe bulevardul Năvodari, într-un sens giratoriu. Șoferul, care probabil circula cu viteză nu a văzut din timp sensul giratoriu și s-a înfipt cu mașina direct în construcția de beton ce îl decorează.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța la data de 9 octombrie a.c., ora 5.35, un bărbat de 35 de ani din Năvodari, a condus un autoturism pe bulevardul Năvodari, dinspre strada Constanței către localitatea Lumina, iar într-o intersecție, din cauza neatenției, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un sens giratoriu.  Polițiștii constănțeni au stabilit faptul că șoferul care a fost rănit ușor se afla sub influența băuturilor alcoolice (0.30 mg/l în aer pur expirat)

AICI puteți citi detalii despre accidentul rutier produs în urmă cu o săptămână în același loc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*