Eveniment inedit la deschiderea anului universitar la Academia Navală, Universitatea Ovidius și Maritime

Academia Navală Mircea cel Bătrân. FOTO facebook
Academia Navală Mircea cel Bătrân. FOTO facebook

În premieră, studenții și profesorii Academiei Navale “Mircea cel Bătrân” participă la festivitatea de deschidere a noului an universitar 2017-2018, organizată împreună de către cele trei instituții de învățământ superior de stat din Constanța, în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța, în Piața Ovidiu. Evenimentul este planificat luni, 2 octombrie, începând cu ora 11.00, și este dedicat memoriei poetului roman Publius Ovidius Naso, de la a cărui trecere în eternitate se împlinesc 2000 de ani.

Șeful Statului Major al Forţelor Navale, viceamiralul Dr. Alexandru Mîrșu, va fi prezent la ceremonie pentru a le ura studenților și profesorilor Academiei Navale “Mircea cel Bătrân”, Universității “Ovidius” și Universității Maritime Constanța mult succes în noul an universitar și putere de muncă pentru atingerea performanțelor în formarea profesională a generațiilor viitoare de intelectuali.

Academia Navală “Mircea cel Bătrân” va împlini în luna noiembrie anul acesta 145 de ani de la înființare și este instituția de învățământ superior din Dobrogea cu cea mai lungă tradiție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*