Etapa interjudețeană a Concursurilor profesionale ale serviciilor private și voluntare pentru situații de urgență a ajuns la final  

FOTO ISU Constanța

Etapa interjudețeană a Concursurilor profesionale ale serviciilor private și voluntare pentru situații de urgență s-a încheiat.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanța a organizat, în perioada 20-22 iulie 2022, Concursurile profesionale ale serviciilor private și voluntare pentru situații de urgență.

La start s-au aliniat zece loturi din Constanța, Tulcea, Ialomița, Brăila și Călărași, cu un total de 100 concurenți.

Îndemânarea profesională, spiritul de echipă şi aptitudinile sportive ale pompierilor militari au fost verificate pe parcursul probelor specifice: Scara de fereastră, Pista cu obstacole pe 100 metri, Ștafeta 4×100 metri și Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă.

Parcurgerea fiecărei probe a presupus multă pricepere, pregătire continuă, concentrare şi, bineînţeles, viteză de reacţie, atributele necesare asigurării unei intervenţii promopte într-o situație de urgență reală.

În urma clasamentului general, în ceea ce privește serviciile private pentru situații de urgență, câștigătoare a fost desemnată echipa SPSU Vard Brăila. Clasamentul general pentru concursurile profesionale ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență a pus pe prima treaptă a podiumului echipa SVSU Movila Miresii, Brăila.

Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență din România se organizează anual, pe etape, de inspectoratele județene/al municipiului București pentru situații de urgență, sub coordonarea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*