Eroii României, omagiați la Cumpăna cu prilejul Zilei Naționale

Eroii României, omagiați la Cumpăna de cu prilejul Zilei Naționale. FOTO Primăria Cumpăna

Administrația locală din Cumpăna i-a omagiat astăzi, cu prilejul Zilei Naționale, pe eroii României, „cei care au luptat și luptă în continuare pentru țară, pentru binele României, pentru bunăstare și credință, pentru unitate și încredere”.

„În aceste zile, poate mai mult ca oricând, vorbim despre eroi, ne gândim la ei, îi purtăm în suflet și le aducem omagii. Eroii sunt cei care au luptat și luptă în continuare pentru țară, pentru binele României, pentru bunăstare și credință, pentru unitate și încredere. La Cumpăna, de 1 Decembrie, i-am omagiat pe eroi, pe cei căzuți pe câmpul de luptă pentru libertate, dreptate, adevăr, neam, pentru România și pentru ca noi astăzi să fim liberi, să gândim liber, să credem și să visăm cât mai înalt. Eroii nu mor niciodată! Rămân în sufletul și în conștiința noastră! La mulți ani, patria noastră, România! La mulți ani române, oriunde te-ai afla! Steagul sus române! Inima sus România!”, a transmis primarul Mariana Gâju tuturor celor prezenți la manifestare.

Într-un cadru restrâns, respectând toate măsurile de protecție, preoții din localitate au oficiat Sfânta Liturghie la Monumentul Eroilor din centrul localității, apoi, au fost depus coroane de flori la toate cele trei monumente ale eroilor din Cumpăna, în semn de recunoștință.

Cu această ocazie reprezentanții administrației publice locale Cumpăna au mers la locuința domnului Ceapa Ion, în vârstă de 103 ani, singurul veteran de război al comunei Cumpăna, rămas în viață, pentru ai oferii o sumă simbolică, o diplomă și un drapel al României.

Ion Ceapa, în vârstă de 103 ani, singurul veteran de război al comunei Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*