FOTO Daruri pentru 150 de bătrâni și 110 persoane cu dizabilități din Cumpăna alături de campania locală „Fă-le o bucurie”

Persoanele deosebite din Cumpăna au primit daruri. FOTO Primăria Cumpăna

Din dorință de a oferi un strop de fericire și lumină în sufletele bătrânilor aflați în nevoi, Primăria și Consiliul Local Cumpăna, au oferit pachete cu alimente unui număr de 150 de bătrâni fără venituri sau cu venituri reduse și 110 de pachete persoanelor cu dizabilităti încadrate în gradul grav de handicap, identificați de către asistenții sociali ai S.P.A.S.

În cursul zilei de 19 decembrie, primarul Cumpenei, Mariana Gâju împreună cu viceprimarul Neagu Florin și membrii consiliului local Cumpăna, au bătut la ușile celor 260 de beneficiari ai acestor daruri și au adus un strop de fericire în sufletele lor.

„Nu putem să ajungem la inimile tuturor și asta mă necăjește acum pe moment. Nu le spun decât atât: să le dea Dumnezeu sănătate și să aibă parte de produsele oferite, de dragostea și mângâierea copiilor dumnealor”, a transmis primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gaju.

Totodată, Primăria comunei Cumpăna în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, Grădinitele “Florilor” și “Sf. Maria” și cu Liceul tehnologic “Nicolae Dumitrescu”, au demarat cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, Campania locală „Fă-le o bucurie!”.

Pachețele pregătite au fost donate  în cursul zilei de 19 decembrie, unui număr de 17 familii aflate în dificultate identificate de către funcționării publici ai Serviciului Public de Asistentă Socială din cadrul primăriei.

La Cumpăna, este o tradiție că autoritățile locale, împreună cu Asociația pentru Dezvoltare Comunitară, să dăruiască familiilor defavorizate pachete cu alimente în perioadă sărbătorilor, astfel încât aceștia să aibă o masă decentă, iar copiii și bătrânii să nu sufere chiar de sărbători, din pricină lipsurilor de tot felul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*