FOTO Liceul ”Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna, la ceas aniversar!

Primarul Mariana Gâju a fost prezentă la Liceul Tehnologic ”Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna care a aniversat cei 112 ani de existență dar și-a lansat și noua emblemă. FOTO Primăria Cumpăna  

Dublu eveniment la Liceul Tehnologic ”Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna! Instituția și-a aniversat cei 112 ani de existență dar și-a lansat și noua emblemă.

Începând cu ora 10:30, Casa de Cultura din Cumpăna a găzduit o serie de activități cuprinse în Programul ” ZIUA ŞCOLII”. Sub sloganul „La mulţi ani, şcoală dragă!” au avut loc o serie de momente cultural artistice pregătite de elevii instituției. Zeci de copii talentați au urcat pe scenă, oferind publicului un spectacol de exceptie.

Tot cu acest prilej aniversar, doamna director Nuțu Monica Oana, a prezentat publicului noua emblemă școlară ce a fost realizata de elevul Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”, Mihalache Andrei Alexandru, elev în clasa a IX a.

La eveniment au participat mai multe oficialități în frunte cu primarul ec. Mariana Gâju, viceprimarul Neagu Florin, consilieri locali, reprezentanți ai comunității locale, cadre didactice, elevi și părinți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*