Tinerii din Cumpăna sunt așteptați la petrecerea de Valentine’s Day de la Casa de Cultură

Petrecere de Valentine's Day la Cumpăna

Asociația „Cumpăna Tinerilor”, în Parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cumpăna și Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”, vă invită vineri, 14 februarie, începând cu orele 19.00, la Casa de Cultură din localitate, pentru a sărbători, împreună, Valentine’s Day.

Organizatorii promit o seară de neuitat, cu muzică, dans și concursuri inedite, iar DJ Irimia și „Vlăstarii Cumpenei” vor anima atmosfera de sărbătoare.

Invitații vor avea la dispoziție o cabină foto, unde își vor putea imortaliza clipele de bucurie, alături de partenerii lor.

Distracția și voia bună vor culmina cu anunțarea câștigătorilor Concursului “Bursa de Idei SMART” (Specific, Măsurabil, Abordabil, Relevant, Încadrat în Timp), un concurs organizat de Primărie și Consiliul Local și dedicat tinerilor din Cumpăna, răsplătit cu premii cuprinse între 1.000 de lei și 400 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*