Elevii și profesorii de 10 la examenele naționale ar putea fi premiați cu câte 1.000 de lei de Primăria Constanța

Peste 50 de proiecte au fost depuse în cadrul campaniei „Tu decizi pentru Constanța”

Primăria Constanța a anunțat că în următoarea ședință a Consiliului Local Municipal va fi votat de un proiect de hotărâre ce prevede premierea elevilor care au obținut nota 10 la examenele de Bacalaureat și Evaluarea Națională, precum și a profesorilor care i-au pregătit.

„Voi propune consilierilor locali să aprobe premierea tuturor elevilor care au obținut nota 10  la examenele naționale, precum și a profesorilor îndrumători. Pentru prima dată, vor fi răsplătiți și elevii care au primit nota maximă la Evaluarea Națională, nu doar la Bacalaureat”, a precizat primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac.

Proiectul de hotărâre aflat pe ordinea de zi a Consiliului Local din această lună propune premierea cu câte 1.000 de lei a patru elevi care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și a opt profesori care s-au ocupat de pregătirea acestora, precum și a doi elevi care au finalizat examenul de Bacalaureat cu media 10 și a celor cinci profesori care i-au îndrumat. Elevii și profesorii provin de la Liceul Teoretic „Ovidius” și de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”.

În felul acesta, municipalitatea constănțeană și Consiliul local doresc să recompenseze munca asiduă pe care au depus-o elevii și dascălii, să încurajeze performanța și să le mulțumească pentru exemplul pe care îl dau comunității.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*