Reținut pentru 24 de ore după ce a fost prins la volan într-o stare de ebrietate vecină cu coma alcoolică

Reținut de polițiștii din Mihail Kogălniceanu după ce a fost prins la volan într-o stare de ebrietate vecină cu coma alcoolică. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 42 de ani, ce a fost prins conducând un autoturism deși se afla într- stare avansată de ebrietate.

Astfel, la data de 1 mai, în jurul orei 17.00, fiind sub influența băuturilor alcoolice, acesta ar fi condus un autoturism pe strada Transilvaniei din comuna Mihail Kogălniceanu și a provocat o tamponare. El a refuzat testarea cu aparatul etilotest, ulterior fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Potrivit buletinului de analiză toxicologică, bărbatul avea o alcoolemie de 2,74 g/l alcool pur în sânge.

Persoana în cauză a fost condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere corespunzătoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*