Avarie RAJA pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța

Traficul rutier în zona intervenției RAJA a fost restricționat.

Conducta de alimentare cu apă de la intersecția străzilor Șoseaua Mangaliei cu Dr. A.S. Marcovici din Constanța a suferit noaptea trecută o avarie majoră, care a necesitat o intervenție imediată.

Astfel, potrivit RAJA SA, pentru executarea lucrărilor a fost necesară întreruperea furnizării apei potabile, până în jurul orei 14.00. Sunt afectați consumatorii din zona delimitată de Șoseaua Mangaliei (Gara CFR) – Caraiman – 1 Mai – Șoseaua Mangaliei, în cartierele KM 4 și KM 4-5, precum și cei arondați punctelor termice 154 și 155.

„Ne cerem scuze consumatorilor afectați de lipsa apei, dar și participanților la trafic din zona avariei și asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru remedierea situației într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții societății.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, echipele au blocat în zona intersecției două benzi de circulație pe sensul de mers către Abator, pe o lungime de aproximativ 50 de metri, zona fiind împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului au fost anunțate Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*