Elevi din cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, în practică la IJJ Constanța

Elevi din cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, în practică la IJJ Constanța

Șase elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni se vor pregăti, în perioada 07 ianuarie – 25 martie, să devină jandarmi alături de viitorii colegi din cadrul Inspectoratului Județean Constanța.

Potrivit IJJ Constanța, cei șase elevi au finalizat primul modul de studiu, iar în perioada următoare vor desfășura un stagiu de pregătire constând în activități practice, în cadrul instituției. Pe parcursul a trei luni, aceștia vor fi îndrumați de jandarmi cu experiență în cadrul unui program de tutelă profesională și vor participa efectiv la misiunile de ordine publică/ pază și protecție instituțională, ce revin subunităților unde au fost repartizați.

Scopul acestui stagiu de practică îl constituie aprofundarea cunoștințelor teoretice obținute în cursul anului de învățământ, perfecționarea deprinderilor practice referitoare la executarea misiunilor, precum și dezvoltarea capacității de a acționa alături de colegii lor, în cadrul dispozitivelor specifice.

La sfârșitul celor trei luni, elevii vor fi evaluați cu privire la întreaga activitate desfășurată împreună cu jandarmii constănțeni. Cei șase tineri speră ca munca pe care o vor depune să fie una calitativă și eficientă, iar la absolvirea cursurilor își doresc fie repartizați la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*