Alegător agresat un candidat la Primăria Băneasa după ce i-ar fi oferit 1.000 de lei să îl voteze și a fost refuzat

Un alegător a fost agresat de un candidat la Primăria Băneasa după ce i-ar fi oferit 1.000 de lei să îl voteze și a fost refuzat.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 9 iunie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia – Secția 1 Poliție Rurală Băneasa au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că un candidat la Primăria Băneasa  i-ar fi oferit suma de 1.000 de lei, pentru a-l vota.

Pentru că ar fi refuzat, candidatul l-ar fi agresat fizic.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de coruperea alegătorilor și purtare abuzivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*