Elena Băsescu, lăsată fără mașină de polițiștii locali din Constanța

Elena Băsescu, lăsată fără mașină de polițiștii locali din Constanța. FOTO Facebook

Elena Băsescu, candidat al PMP Constanța pentru Camera deputaților, a fost lăsată fără autoturismul BMW de către polițiștii locali din Constanța.

BMW-ul de lux al fetei fostului președinte Traian Băsescu a fost ridicat, vineri dimineață, de Poliția Locală Constanța, după ce fusese parcat neregulamentar, în apropierea unei stații de autobuz din zona Tomis 3.

Elena Băsescu și-a recunoscut greșeala, pe pagina sa de socializare, dar a dat vina pe lipsa locurilor de parcare.

„Azi noapte, când am ajuns acasă la Constanța, am lăsat mașina pe strada unde se afla blocul în care stau, pe un loc hașurat. În dimineața aceasta, compania municipală mi-a ridicat mașina parcată neregulamentar. Înțeleg că am greșit, voi plăti amenda și voi merge să-mi iau autovehiculul ca orice alt cetățean. Pe viitor, voi fi mult mai atentă unde îmi parchez mașina.

Toți  constănțenii știu cât de aglomerat este orașul și ce problemă mare este lipsa locurilor de parcare. Sper ca noua administrație locală din Constanța să își respecte angajamentele de a construi mai multe parcări în oraș. Asta nu înseamnă că îmi caut scuze, ci doar că problema parcărilor trebuie rezolvată.

Pentru că am văzut că s-a spus că am parcat în stația de autobuz, pun această poză pentru a se vedea exact unde am lăsat mașina. ( pe locul încercuit cu roz)”, a comentat pe Facebook Elena Băsescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Cum Dzeu, la cate masini sunt parcate aiurea in Constanta, politia a gasit-o tocmai/doar p-asta, ba mai mult, s-a si grabit s-o ridice. “Puilor” in Constanta, pentru parcare ilegala se pot ridica cca 1000+ autoturisme pe zi dar, se pare, ca alea nu au legatura cu “politica” poate doar cu spagile dar, nici astea nu au legatura cu politica.Chiar nu va este, asa un pic macar, rusine ca v-ati amestecat in politica cand in statul vostru scrie ca sunteti (ar trebui sa fiti) apolitici? Ok, inteleg, ordinul e ordin si trebuie respectat si don primar, sau altii s-or fi simtiti “amenintati”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*