Un jandarm a intervenit pentru a stinge un autoturism care luase foc într-o intersecție din Constanța.

Subofițerul Daniel Cazacu. FOTO: IJJ Constanța

Un jandarm constănțean a intervenit pentru a stinge un autoturism care luase foc într-o intersecție din Constanța.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, subofițerul Daniel Cazacu, aflat în timpul serviciului, a observat în trafic o mașină de sub care ieșeau flăcări și cădeau bucăți de plastic aprins. Bărbatul care conducea mașina, nu observase că autoturismul său luase foc.

„Daniel a aprins imediat luminile de intervenție și a blocat intersecția cu autospeciala Jandarmeriei, pentru a înlătura pericolul pentru ceilalți participanți la trafic și pentru a putea interveni. A luat extinctorul din mașina de serviciu și s-a îndreptat imediat spre autoturismul in flăcări. A deschis ușa bărbatului și i-a spus să coboare repede din mașină. Apoi a ridicat capota și a încercat să stingă flăcările, pentru a evita o posibilă tragedie. Alți doi bărbați care așteptau la semafor au venit în sprijinul lui Daniel. În scurt timp, au reușit împreună să stingă incendiul și să elimine orice pericol”, au transmis colegii săi de la IJJ Constanța.

Daniel Cazacu este subofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, are gradul de plutonier adjutant și lucrează în Jandarmerie de 16 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*