Autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie, depistat de polițiștii de frontieră în Năvodari

Autoturism căutat în Marea Britanie, găsit de polițiștii de frontieră în Năvodari. FOTO Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit, în Năvodari, un autoturism în valoare de aproximativ 24.000 de lei, care era căutat de autoritățile din Marea Britanie.

Potrivit Gărzii de Coastă, la sfârșitul săptămânii trecute, acționând în baza unei informații, polițiștii de frontieră din Midia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competență.

Astfel, a fost identificat, pe raza localității Năvodari, un autovehicul, înmatriculat în România, despre care existau informații că se află în atenția autorităților. În urma verificărilor specifice, s-a constatat că vehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie.

Proprietarul autovehiculului, o femeie în vârstă de 55 de ani, a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că acesta este căutat de autorități.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 24.000 de lei, va fi indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*