Eforturi zilnice făcute de Polaris și echipele de salubrizare ale Primăriei Constanța pentru un oraș curat

Eforturi zilnice făcute de echipele de salubrizare pentru un oraș curat. FOTO Primăria Constanța

Orașul în care trăim trebuie sa fie curat, verde, civilizat, iar acest lucru se poate obține doar printr-un efort comun, atât din partea echipelor Direcției Generale Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța și ale operatorului de salubrizare, Polaris M Holding, cât și al constănțenilor.

Astfel, potrivit Primăriei Constanța, pe de o parte, echipele municipalității trebuie să facă în mod constant curățenie, pe de altă parte, noi, constănțenii, trebuie sa o păstrăm. De multe ori, munca echipelor de curățenie este în zadar. Imediat după ce au igienizat un loc, apar oameni care aruncă gunoiul pe jos și nu în coșurile de gunoi, oameni care murdăresc pereții clădirilor sau care distrug piesele de mobilier.

Cu toate acestea, zilnic, echipele Direcției Generale Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța, ale operatorului de salubrizare, Polaris M Holding, precum și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat desfășoară acțiuni de igienizare și salubrizare a străzilor orașului astfel încât să fie menținut un climat de curățenie. Se mătură și se spală străzile, trotuarele, piețele, zonele de promenadă sau locurile de joacă.

De asemenea, conform normelor europene de igienă şi sănătate publică, platformele de gunoi din fiecare cartier sunt spălate, igienizate și deratizate cel puțin o dată pe lună.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Extrem de multi oamebi necivilizati in oras care,intr-adevar,murdaresc orasul. Insa nu putem sa nu observam lipsa cosurilor de gunoi (e inadmisibil) precum si punctele de colectare a gunoiului sunt de pe vremea lui ceausescu.orasul asta n a avut un primar in 32de ani!!!!!

  2. E jenant….sa-i felicitam ca-si fac treaba …..partial….mult sub ce ar fi normal. Sub standardul minim comparativ cu alte orase Din Romania …sa nu comparam cu Europa.. Scandinavia…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*