„De Dragobete, Iubește Românește”, un eveniment organizat de Primăria Cumpăna

Căminul Cultural din comuna Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Căminul Cultural din comuna Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Cumpăna organizează vineri, 24 februarie, de Dragobete, un eveniment care va avea loc la Casa de Cultură din localitate.

„În perioada aceasta iubirea plutește în aer, iar ca în fiecare an Primăria și Consiliul Local adună laolaltă îndrăgostiții de toate vârstele, pentru a sărbători dragostea autentic românească” , a anunțat Primăria Cumpăna.

Astfel, vineri, 24 februarie 2023, sunteți invitați să luați parte la evenimentul „De Dragobete, Iubește Românește”, ce va avea loc începând cu ora 17.00, în cadrul Casei de Cultură din Cumpăna.

Cu această ocazie, studenți ai Facultății de Arte a Universității „Ovidius” din Constanța vor pune în scenă spectacolele de teatru „Cerere în căsătorie” și „Ursul”, de A.P. Cehov, în regia Taniei Filip.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*