După o pauză de doi ani, Târgul Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte – TINIMTEX revine în stațiunea Mamaia

Tinimtex
Târgul Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte - TINIMTEX. FOTO arhiva CTnews

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) organizează, în perioada 12 – 16 mai, un nou Salon Național de Îmbrăcăminte – Încălțăminte TINIMTEX, după o pauză de doi ani, cea mai mare manifestare expozițională de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiție pentru zona Dobrogea.

Salonul se desfășoară la Complexul Aurora, din stațiunea Mamaia și reunește circa 40 de firme, producători de îmbrăcăminte și încălțăminte din întreaga țară, în număr mare fiind cele din Iași, Constanța și București, urmate de Prahova, Suceava, Mureș, Arad, Botoșani, Roman, Buzău, Călărași etc.

„Luând în considerare situația epidemiologică actuală, am fost nevoiți să mutăm salonul la Complex Restaurant Aurora din Mamaia, având în vedere faptul că Pavilionul Expozițional a fost transformat în Centru de vaccinare. Toate normele de prevenție Covid-19 vor fi respectate din partea organizatorilor și avem aceleași așteptări și din partea vizitatorilor”, au transmis reprezentanții CCINA.

În cadrul TINIMTEX, producătorii, care prezintă colecții noi și diversificate, au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianții din domeniu/magazine, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piață.

Colecțiile pentru vara anului 2021, ale producătorilor români, aduc cele mai noi tendințe în atenția publicului constănțean, cât și a sectorului business, inclusiv pentru cei interesați de ținute work from home, reprezentat de profesioniștii din domeniu.

Accesul public va fi permis între orele 10.00 și 19.00, în perioada 12 – 15 mai, iar duminică, 16 mai, în intervalul orar 10.00 – 16.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*