Strada Nicolae Titulescu din Constanța devine pietonală astăzi, cu ocazia One Night Gallery

One Night Gallery redeschide Hotelul Intim din Constanța și îl transformă într-o galerie temporară de new media art

Hotelul Intim din Constanța găzduiește sâmbătă, 30 iulie, cea mai nouă ediție a One Night Gallery Love Les Ateliers Nomad.

Cu ocazia aceasta, strada Nicolae Titulescu, pe care se afla Hotel Intim, va fi închisă traficului auto, între orele 14.00 și 02.00, pe segmentul dintre strada Dianei și strada Doctor Ioan Cantacuzino.

One Night Gallery redeschide publicului clădirea istorică și o transformă într-o galerie temporară de new media art pentru o seară. Expoziția va începe de la ora 21.00, iar accesul se va face în grupuri de câte 80 de persoane. Vizitatorii vor putea interacționa cu instalațiile expuse, care se desfășoară pe trei etaje, putând să exploreze întreaga clădire timp de 15 minute.

În cadrul expoziției, clădirea se va transforma într-un spațiu al explorării, jocului și interacțiunii datorită instalațiilor de artă create de artiștii acestei ediții, Les Ateliers Nomad. Printre acestea se numără:

  • Show de video mapping interactiv pe fațada clădirii și un live performance, care va îmbina dansul contemporan și new media art, prezentate de George.Inovație BCR
  • VR journey, o experiență de realitate virtuală
  • DJ hotspot și Interactive Lightroom, un spectacol coregrafiat de lumini, amplificate de glo
  • Smoke Projection Tensions: o instalație de lumini și fum, cu proiecții volumetrice
  • Frames: tablouri ce prind viață prin animații 3D, prezentate de ABSOLUT. Partener tehnic: Epson România.

Zona de socializare din grădina hotelului, unde sunt prezentate show-ul de video mapping de pe fațada clădirii, DJ hotspot și VR journey, va putea fi accesată independent de intrarea în casă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*