Pugiliștii Alexandru Buleu și Erson Huseim de la CSM Constanța au câștigat Cupa României

Pugiliștii Alexandru Buleu și Erson Huseim de la CSM Constanța au câștigat Cupa României. FOTO CSM Constanța

Doi pugiliști de la CSM Constanța au boxat sâmbătă, la Brăila în finalele Cupei României pentru seniori U22 și ambii au coborât treptele ringului victorioși.

La categoria 51 kg, Erson Huseim s-a dovedit a fi cel mai formă boxer, învingându-l în finală la puncte cu 5-0 pe Florin Gîndac de la CS Mogoșoaia.

Tot la seniori, în finala categoriei 75 kg, Alexandru Buleu nu i-a lăsat nicio șansă lui Mihai Brindescu de la CSM Reșița, de care a dispus clar la puncte cu 5-0.

În semifinalele categoriei 60 kg, la tineret, Daniel Angelo Tutunea de la CSM Constanța a pierdut la puncte în fața lui Dumitru Axinte de la Dinamo București și pugilistul nostru a rămas cu medalia de bronz.

Pugiliștii de la CSM Constanța vor participa luna viitoare, la turneul internațional „Centura de Aur” programat la Târgu Mureș.

Boxerii sunt pregătiți la CSM Constanța de antrenorii Mihai Constantin și Ionuț Bodilcu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*