„Dune” (3D) rulează, în avanpremieră, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”

„Dune” (3D) rulează, în avanpremieră, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”

Așa cum ne-am obișnuit, joia este dedicată avanpremierelor la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, iar in această săptămână avem o superproducție: Dune (3D)!

Adaptat după romanul SF al lui Frank Nerbert, lungmetrajul Dune (3D) ne prezintă călătoria mitică și emoționantă a lui Paul Atreides, un tânăr strălucit și talentat, care este nevoit să meargă pe cea mai periculoasă planetă din univers pentru a asigura viitorul familiei și poporului său.

În regia lui Denis Villeneuve, producția de cinci stele are o distribuție uriașă, printre care amintim Timothee Chalamet, Zendaya, Oscar Isaac, Jason Momoa și Rebecca Ferguson.

Cel mai așteptat blockbuster al anului sosește la Constanța joi, 21 octombrie, de la ora 18.00.

Biletele pot fi găsite pe site-ul www.centruljeanconstantin.ro sau la casieria centrului din B-dul Ferdinand, nr.56 înainte cu 30 de minute de începerea proiecțiilor. Accesul se face prin prezentarea unui certificat verde valid care să ateste vaccinarea sau o dovadă a trecerii prin boală (perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2). Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*