Factura către Polaris M Holding poate fi plătită și printr-o aplicație de mobil

Sediul Polaris M Holding

Polaris M Holding pune la dispoziția clienților săi o nouă modalitatea de plată a facturii, prin intermediul unei aplicații de mobil.

Astfel, pentru plata facturii Polaris, trebuie descărcată aplicația de mobil „un-doi Centru de plăți”, apoi se scanează codul de bare de pe factura emisă de Polaris M Holding folosind butonul de scanare de pe ecranul principal al aplicației și apoi urmează pașii pentru a merge către plată.

De asemenea, cei care preferă să plătească fizic factura, pot căuta magazinele partenere „un-doi Centru de plăți”, prezintă factura cu cod de bare emisă de Polaris M Holding, casierul va scana acest cod de bare, va încasa contravaloarea facturii și îți va înmâna chitanța. Rapid și în siguranță cu un-doi Centru de plăți!

Aplicația este disponibilă pe Android și Ios. Link de download: www.un-doi.ro/download

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*