CTnews TV: Dumitru Bădrăgan, liderul AUR Constanța, despre planurile partidului pentru alegerile locale

Dumitru Bădrăgan, coordonatorul organizației Județene a AUR Constanța. FOTO Mitică Raftu / CTnews
Dumitru Bădrăgan, coordonatorul organizației Județene a AUR Constanța. FOTO Mitică Raftu / CTnews

Poate un om cu bun simț să reformeze un partid caracterizat drept “extremist” sau “naționalist” din interior? Dumitru Bădrăgan este avocat și este un om cu mult bun simț. El a devenit coordonatorul organizației județene a Alianței pentru Unirea Românilor, filiala Constanța.

Invitat la CTnews TV de către jurnalistul Adrian Boioglu, Bădrăgan explică planul AUR de a convinge alegătorii înainte de alegerile din 2024, dar și modul în care județul și municipiul se pot schimba în bine.

De acum ne vedem si pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni si reportaje Sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*