Cinci filme mult așteptate la final de 2022

Avatar: The Way of Water/Avatar: Calea apei. FOTO: afișul filmului

Cu toate că ne apropiem cu pași repezi de finalul anului 2022, lumea cinematografică și cinefilii se pregătesc de lansarea unor filme spectaculoase și mult așteptate.

Dacă prima jumătate de an a fost plină de avanpremiere, timp în care am putut urmă coproducții ca Jurassic World: Dominion; Top Gun: Maverick sau John Wick: Chapter 4, urmează finalul de an care va aduce în cinematografe filme interesante, captivante, pline de adrenalină. Am realizat pentru voi un top 10 filme pe care le așteptăm cu sufletul la gură.

Ticket to Paradise este un film ce combină comedia, drama și romantismul. George Clooney și Julia Roberts, care au mai jucat împreună in celebrele filme Ocean`s Eleven si Ocean`s Twelve (unde au pus la cale jafurile de la cazinourile din Vegas), câștigători de premii Oscar, au misiunea de a o împiedica pe fiica lor să facă aceleași greșeli pe care le-au făcut și ei. Pe durata a 104 minute, cei doi vor încerca să saboteze nunta fiicei lor, doar că dragostea mereu va câștiga. Pentru picanterii, emoții și umor subtil vă recomandăm să nu-l ratați. A debutat în cinematografe pe 16 septembrie. ”Bilet pentru paradis” este un film realizat cu un buget de 36.2 milioane de dolari, iar în Box office a strâns 14.8 milioane de dolari.

Smile / Zâmbește este un film horror, în care suspansul se împletește cu frica și emoțiile. Personajul principal Rose Cotter, un medic psihiatru la un spital de boli mintale, trăiește diferite momente inexplicabile, asta după ce a fost implicată într-un accident traumatic cu o pacientă. Dacă sunteți curioși cum vor evolua lucrurile, mergeți în cinematografe. Filmul va intra în cinematografe pe 30 septembrie 2022. Îi are în distribuția principală pe Sosie Bacon, Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Caitlin Stasey, Kal Penn și Rob Morgan.

Mirciulică este un film de comedie românesc, ce va fi lansat în cinematografe pe 7 octombrie 2022. Mircea Popa, Elena Ivanca, Denisa Vlad și Bunica din Chinteni sunt actorii principali care vor da savoare acestei ecranizări. Ne este prezentată povestea lui Mircea, 30 de ani din Gherla. Din păcate ghinionul face ca tânărul să pice examenul la magistratură la București și tot viitorul său prosper se năruiește. Așa că este nevoit să se întoarcă acasă, unde se va angaja la un baron local. Situația se complică atunci când Mircea începe să lucreze pentru soția șefului.

Avatar: The Way of Water/Avatar: Calea apei este unul dintre filmele mult așteptate în cinematografele din întreaga lume. După succesul înregistrat de primul film Avatar, în 2009, câștigător de premii Oscar, iată că povestea locuitorilor de pe Pandora merge mai departe. Avatar: The Way of Water este un film de acțiune, aventură, fantastic, dar și romantic. Filmul va intra în cinematografe începând cu 16 decembrie 2022. Sub regia lui James Cameron, actorii Sam Worthington și Zoe Saldana vor interpreta personajele principale Jake Sully și Neytiri, care trăiesc o frumoasă poveste de dragoste pe tărâmul Pandora. Însă, așa cum știm, ceea ce e frumos se termină repede pentru că planeta e amenințată de un clan de extratereștri.

Dacă sunteți curioși cum vor decurge luptele și cine va învinge la final, vă recomandăm să mergeți în cinematografe. Filmul a avut un buget de 250 de milioane de dolari, iar producătorii spun că va fi unul dintre cele mai interesante filme din punct de vedere al efectelor speciale.

Babylon este un film comedie-dramă cu o acțiune ce se desfășoară în 1920 și prezintă tranziția Hollywood-ului de la filmele mute la cele sonore. Îi are în rolurile principale pe Brad Pitt, Margot Robbie, Diego Calva, Jovan Adepo, Li Jun Li și Jean Smart. Bookmakerii poziționează filmul Babylon pe poziția secundă la câștigarea Premiilor Oscar, oferind o cota de 6.50. Filmul, cu un buget de 110 milioane de dolari, va debuta în cinematografele din America pe 25 decembrie 2022, urmând ca în România să ajungă în ianuarie 2023.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*