Separatoarele pentru pistele de biciclete de pe bulevardul Tomis au fost demontate pentru parada de Ziua Națională

Separatoarele pentru pistele de biciclete de pe bulevardul Tomis au fost demontate pentru parada de Ziua Națională. FOTO: Primăria Constanța

Pentru buna desfășurare a manifestărilor organizate cu prilejul Zilei Naționale a României, Confort Urban SRL a demontat separatoarele pentru delimitarea pistelor de biciclete, pe bulevardul Tomis, sectorul cuprins între bulevardul Mamaia și strada Traian. Măsura este valabilă în perioada 27 noiembrie– 02 decembrie.

„A fost luată această hotărâre pentru a se crea culoare unice de acces pentru ambulanțele și autospecialele echipelor de intervenții. Ne cerem scuze celor care nu mai pot folosi pistele de biciclete în această perioadă și îi asigurăm pe această cale că imediat după terminarea acțiunilor cu caracter militar, separatoarele pentru pistele de biciclete vor fi remontate, operațiune care se va derula într-un interval de două, trei zile”, au transmis reprezentanții societății.

Peste 450 de militari și specialiști din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Direcția Generală Poliția Locală, la care se alătură militari străini și un grup de cercetași, cu aproximativ 70 de mijloace tehnice, vor participa, pe 1 decembrie, de la ora 11.00, la parada militară organizată pe bulevardul Tomis.

Primăria Constanța va oferi celor prezenți la eveniment stegulețe tricolore și baloane, iar la finalul paradei, va avea loc și un impresionant spectacol de artificii de zi, cerul Constanței urmând să fie colorat în roșu, galben și albastru.

Antrenamentul general pentru organizarea manifestărilor se va desfășura luni, 28 noiembrie, în intervalul orar 09.00 – 13.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*