Dragobetele, sărbătorit cu sute de baloane în formă de inimă la Constanța

Baloane de Dragobete. FOTO Hans Braxmeier
Baloane de Dragobete. FOTO Hans Braxmeier

In data de 24 februarie 2017, in intervalul orar 13:00-14:00, la Cazino Constanta, Grupul Local de Tineret Constanta organizeaza evenimentul „Constanta Iubeste Romaneste” dedicat sarbatorii de Dragobete.

Activitatea consta in lansarea a 400 de baloane–inima cu heliu de catre participanti, elevi ai institutiilor de invatamant din municipiul Constanta.

Prin acest eveniment se doreste promovarea traditiilor cu specific romanesc si a valorilor morale ce stau la baza evolutiei societatii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*