Dragobetele este sărbătorit la Cumpăna, iar cuplurile de toate vârstele sunt așteptate la petrecere

Căminul Cultural din comuna Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Căminul Cultural din comuna Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primăria și Consiliul Local Cumpăna vă invită, ca în fiecare an, pe 21 februarie, la sărbătoarea Zilei Îndrăgostiților la Români, Dragobetele.

Cu această ocazie, la Casa de Cultură din Cumpăna vom organiza, pentru cuplurile tinere, dar și trecute de prima tinerețe, un spectacol dedicat iubirii, plin de emoție, de sensibilitate şi candoare.

Vor urca pe scenă ansamblurile “Româncuța”, „Mugurașii”, „Boboceii”, alături de artiști ai comunei Cumpăna: Lica Tănase, Sandu Gubei, Lucian Costea, Elena Iordan, Ștefania Luzinschi, Cătălin Câmpanu, Adriana Ivanciu, Școala de Dans „Laura Dance Studio”. Invitați speciali vor fi Nicu Paleru și Puișor de la Constanța.

Evenimentul începe la ora

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*