FOTO Copiii din Ovidiu au arătat de Dragobete că sunt mândri că sunt români

Copiii au arătat că sunt mândrii că sunt români. FOTO Primăria Ovidiu

De Dragobete, la Centrul Cultural „Elena Roizen” din Ovidiu s-a desfășurat prima ediție a Proiectului educațional județean „Mândru sunt, că sunt român!“ eveniment, organizat de Grădinița cu program prelungit „Licurici” din Ovidiu, având ca parteneri 11 grădinițe din județul Constanța.

Acest proiect a luat naștere în an centenar și cu pași mici dar siguri a ajuns Proiect Județean cu sprijinul Inspectoratului Județean Constanța și a Primăriei orașului Ovidiu. S-au alăturat parteneri de seamă: Universitatea “Ovidius” din Constanța, Muzeul de Artă Populară, Muzeul de Arheologie și Istorie Națională, Palatul Copiilor din Constanța și O. N. G. Inomar Cluster.

Toți participanții, mici și mari, au fost premiați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*