Dovadă de inconștiență constatată de polițiștii rutieriști din Constanța: un șofer beat și fără permis circula fără numere de înmatriculare

Etilotest - test alcoolemie. FOTO IPJ Constanța

Un autoturism care circula fără plăcuțele de înmatriculare le-a atras atenția polițiștilor. După ce au tras mașina pe dreapta, oamenii legii au constatat că șoferul era beat și nici nu deținea permis de conducere.

În după amiaza zilei de 27 februarie, în jurul orei 16.45, polițiști din cadrul Postului de Poliție Adamclisi au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism, fără plăcuțe cu numere de înmatriculare, pe strada Nazalarului din localitatea Zorile.

În urma verificărilor s-a stabilit că respectivul nu poseda nici permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*