Un constănțean a decedat după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de pe un câmp de lângă Mihail Kogălniceanu

Șoferul a decedat în urma impactului mașinii cu stâlpul de beton. FOTO IPJ Constanța

Un accident mortal a fost înregistrat joi în jurul prânzului, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu. Un bărbat a pierdut controlul mașinii și s-a oprit cu ea într-un stâlp.

Evenimentul rutier s-a produs, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în jurul orei 11:10, când, un bărbat de 43 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe DN 2 A, în afara localității Ovidiu, din direcția Ovidiu către Mihail Kogălniceanu. La un moment dat, în zona kilometrului 289, pe fondul neatenției în conducere, ar fi pierdut controlul direcției de mers către dreapta, a ieșit pe câmp și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*