Scandal în trafic în Eforie Sud. Un șofer a fost amenințat cu un pistol

Un șofer a fost amenințat cu un pistol. FOTO Poliția Română

Un scandal a avut loc în trafic în Eforie Sud, iar un șofer a fost amenințat cu un pistol.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 18 aprilie, în jurul orei 18.10, polițiști din cadrul Poliției Orașului Eforie au fost sesizați de un bărbat, de 50 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe D.C. 39, în urma unei șicanări în trafic în stațiunea Eforie Sud, ar fi fost amenințat cu un pistol de un alt conducător auto.

La scurt timp, polițiștii l-au depistat în trafic pe șoferul care ar fi efectuat actele de amenințare.

Acesta a fost legitimat și identificat, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 20 de ani.

În urma efectuării controlului vehiculului, în compartimentul destinat roții de rezervă a fost găsit un pistol de tip airsoft, având un încărcător cu bile de plastic, precum și un toc de pistol.

Pistolul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*