Două ședințe de Consiliu Local, la Medgidia, în aceeași zi. Consilierii, chemați să voteze taxele și impozitele locale pentru anul 2019

Ședință de Consiliu Local Medgidia. FOTO Arhivă

Aleșii locali din Medgidia au fost convocați în ziua de 28 decembrie pentru nu una, ci două ședințe de Consiliu. Prima a fost programată la ora 13.00 și a prevăzut discutarea alocarii unei sume pentru preșcolarii din oraș.

Inițiativa acestei hotărâri aparține unui grup de 9 consilieri locali. Este vorba despre alocarea sumei de 647.700 lei în vederea alocării de tichete cadou copiilor preșcolari și din școala gimnazială cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

A doua ședință – unde de îndată – a fost convocată pentru ora 13.05. Cele 3 puncte aflate pe ordinea de zi au fost făcute la inițiativa primarului Valentin Vrabie.

Iată ordinea de zi:

1. Stabilirea impozitelor şi taxelor locale, a taxelor speciale, precum si a procedurii privind aprobarea scutirii de la plata a majorarilor de intarziere aferente obligatiilor bugetare de catre persoanele fizice care au calitatea de contribuabili ai bugetului local al municipiului Medgidia, pentru anul 2019

2. Aprobarea Actului aditional nr.2 la Contractul subsecvent de servicii nr.279/04.10.2018 aferent acordului cadru de prestari servicii nr.195/03.10.2017

3. Aprobarea structurii organizatorice, organigramei si statului de functii ale Clubului Sportiv “Medgidia”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*