A fost reținut bărbatul care a dat foc apartamentului său din Medgidia

Bărbat reținut. FOTO IPJ Constanța

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia -Biroul de Inverstigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 52 de ani.

Potrivit IPJ Constanța, acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de distrugere, violență în familie și amenințare.

„Astfel, în perioada ianuarie – iunie a.c., acesta și-ar fi amenințat în mod continuu soția și ar fi agresat-o fizic pe aceasta.

La data de 24 iunie a.c., în jurul orei 22.00, bărbatul ar fi provocat incendierea apartamentului în care locuia împreună cu  soția” – IPJ Constanța.

Bărbatul a fost reținut, pentrtu 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*