Trei zile dedicate bunicilor la Medgidia. Primăria a arătat că îi respectă pe vârstnici prin evenimentul ”Zilele Pensionarului”

Primarul Valentin Vrabie, în fața seniorilor orașului Medgidia
Primarul Valentin Vrabie, în fața seniorilor orașului Medgidia

Evenimentul ”Zilele Pensionarului”, organizat de Clubul Pensionarilor din Medgidia cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Medgidia, s-a încheiat ieri, 26 octombrie 2016. Această aniversare s-a desfășurat pe parcursul a 3 zile și a constat în diverse activități sportive și culturale propuse seniorilor Medgidiei.

Sărbătoarea a debutat pe 24 octombrie 2016 cu festivitatea de premiere ”Cinste Gloriilor Orășenești”, organizată în onoarea personalităților marcante din diverse domenii de activitate ale municipiului Medgidia și câștigată de Savidis Constantin, Dae Dumitra, Lazăr Remus, Târnăcop Elena, Pantazescu Stelian, Boruga Gheorghe și Baubec Selvet. Tot atunci au fost înmânate și premiile ”Gloriile Sportive(box)”, care au mers către Aliman Nicu, Cherim Iusein, Maxim Vasile, Zaharia Mihai și Anghel Niculae. Șirul de evenimente a continuat cu meciul de fotbal demonstrativ Imum – Cimentul, scor 5 – 5, urmat de ”Crosul bunicilor pensionari” câstigat la femei de Halil Nurdișan – locul 1, Buhat Maria – locul 2, Drăgan Elena – locul 3 iar la bărbați de Ismail Enver – locul 1, Caluian Costică – locul 2 și Alexandru Constantin – locul 3. Seniorii s-au întrecut și într-un meci de table, finalizat miercuri, 26 octombrie 2016. A urmat ”Vernisajul de pictură al pensionarilor”, susținut la Casa de Cultură I.N.Roman, de la ora 17.00, în cadrul căruia toți cei 11 pictori seniori au primit diplome de participare și felicitări din partea reprezentanților municipalității.

Vârstnicii au continuat distracția și în cea de a doua zi a evenimentului, respectiv 25 octombrie 2016, cu un concurs de pescuit desfășurat pe Balta de pescuit Canalul Vechi, în echipe de câte doi concurenți. Premiile au fost acordate astfel: locul 1 – Moise Stana și Moise Gheorghe, locul 2 – Stancu Gheorghe și Lucuț Gheorghe, locul 3 – Pățea Ion și Cosmeanu Gheorghe. Programul activităților celei de-a doua zile a continuat cu un concurs de șah, în urma căruia au fost premiați următorii seniori: locul 1 – Iordache Gheorghe, locul 2 – Grigore Gheorghe, locul 3 – Gheorghe Iulian.

”Zilele Pensionarului” s-au încheiat miercuri, 26 octombrie 2016, cu premierea concursului de table și cu Praznicul Panairului, acțiune organizată pentru a veni în sprijinul pensionarilor cu venituri foarte mici. Premiile au fost acordate după cum urmează: locul 1 – Calil Elmi, locul 2 – Țigănila Gheorghe, locul 3 – Anani Nicolae. Întregul eveniment este o dovadă a aprecierii autorității publice locale față de seniorii municipiului Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*