Mai multe cartiere ale Constanței au rămas fără apă la robinete în urma unei avarii a RAJA

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de distribuție apă de pe bulevardul Tomis (Peco Lukoil) din Constanța, echipele RAJA au întrerupt furnizarea apei potabile din Sursa Cișmea 1B, marți, 14 februarie, până la ora 16.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe bulevardul Tomis – tronsonul cuprins de bulevardul Aurel Vlaicu și strada Nicolae Iorga, cartierele Tomis Nord, Boema, Tic Tac, Tomis III, Anadalchioi, strada Mihai Viteazu și Poporului, cu punctele termice aferente.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Aceștia precizează că, ținând cont de diametrul conductei, debitul mare de apă și lungimea rețelei, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare zonă afectată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Lucrările pentru remedierea avariei de pe bulevardul Tomis se prelungesc – CTnews

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*