Universitatea Ovidius din Constanța este Campioană Națională Universitară la Handbal Feminin

Universitatea Ovidius, Campioană Națională Universitară la Handbal Feminin. FOTO: UOC

Echipa Universităţii Ovidius din Constanța (UOC) a câștigat medalia de aur la Campionatul Național Universitar de Handbal Feminin, desfășurat în perioada 30 – 31 mai, la Pitești, devenind, astfel, Campioană Națională Universitară.

Potrivit UOC, la campionatul găzduit de Universitatea din Pitești au participat opt centre universitare.

„În urma repartizării concurenților pe grupe, echipa UOC a participat în grupa B, alături de Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, pe care a învins-o cu scorul de 25 – 18, și Universitatea de Vest din Timișoara, pe care a învins-o cu scorul de 24 – 15”, a precizat prof. univ. dr. Ionel Melenco, decanul Facultății de Educație Fizică și Sport (FEFS).

Totodată, trei studente au primit și patru premii speciale: Coteț Mirabela Gabriela a primit titlul de „Cel mai bun pivot” al turneului; Bucur Daria a primit titlul de „Cel mai bun inter drept” al turneului alături de premiul de „Golgheteră” a turneului; Seraficeanu Sonia Mariana a primit titlul de „Cea mai bună extremă dreaptă” a turneului.

Ca urmare a obținerii titlului de Campioană Națională Universitară, echipa UOC va participa la Jocurile Europene Universitare în Polonia, la Lodz, în perioada 23 – 30 iulie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*